Na tweeënhalf jaar is het Alkmaarse kaasmarktseizoen weer geopend. Vanwege corona bleef het Waagplein al die tijd leeg, op één halve Kaasmarkt na in oktober. Om tien uur precies klonk de vertrouwde kaasbel weer. De Oekraïense oud-profvoetballer Evgeniy Levchenko en actrice Victoria Koblenko waren de luiders van de eerste bel.

Naast de feestelijkheden dat 'het vandaag eindelijk weer kon', werd er met hun aanwezigheid aandacht gevraagd voor de oorlog in hun geboorteland. Alkmaar Centraal sprak het stel op een geel en blauw gekleurd Waagplein.
Pin It
Bekeken: 3418x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/