De podcast Cultuurbuur gaat over voorbijgangers en passanten. Ingrid Koens gaat wekelijks in gesprek met kunstenaars, dichters, gedreven mensen met een verhaal en met talent om de hoek.

In deze aflevering gaat Ingrid in gesprek met Anja Remmé, zij is al jaren voorzitter van Heartbeat, een Pop- en showkoor. Toen ze 7 jaar was kreeg ze accordeonles van haar moeder vioolles van haar vader. Elke 2 jaar streven ze ernaar om een show op de planken te brengen. Dan wordt het koor begeleid door een live band onder leiding van de dirigent, tekstschrijver en een choreograaf krijgt de show vorm voor een spetterend optreden.

Cultuurbuur is een podcast van Ingrid Koens en Streekstad Centraal, is iedere dinsdag tussen 19:00 en 19:30 uur te horen op de zenders van Streekstad Centraal en natuurlijk te vinden op de bekende podcastplatformen.
Pin It
Bekeken: 3487x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/