D66 Alkmaar heeft de afgelopen twee weken ori├źnterende gesprekken gevoerd met alle in de gemeenteraad gekozen fracties. D66 heeft OPA, GroenLinks, BAS, VVD en Leefbaar Alkmaar uitgenodigd om verder te verkennen of er een coalitie gevormd kan worden.

Het uitgangspunt van de verkenningsgesprekken is om te komen tot een brede coalitie die kan rekenen op een zo groot mogelijk draagvlak in de Alkmaarse samenleving. Er wordt gestreefd naar een concept-coalitieakkoord op hoofdlijnen.

Het voornemen is om het concept ter bespreking voor te leggen aan niet-deelnemende politieke partijen en maatschappelijke organisaties en het daarna definitief vast te stellen.
Pin It
Bekeken: 2143x
http://fastekkln.kemenkopmk.go.id/slot-online-gacor/ http://skp.bkpsdm.ketapangkab.go.id/live-draw-hk/ https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/