Een podcastserie met alleen maar positieve en optimistische mensen met een lang lontje te gast bij Milo Berlijn. In de podcast Lange Lont staan mensen centraal die in deze crisis hun ‘cool’ bewaren, geduldig en met relativering hun werk blijven doen en anderen respectvol benaderen. Milo vraagt zijn gasten naar hun drijfveren en kijk op het leven.

Vandaag zit bij ons aan tafel Ellis de Boer.  Ellis groeide op tussen de gebakjes en koekjes, want zij is familie van de lokaal bekende patisseriewinkels A.C. de Boer in Alkmaar. Als kind riep ze dat zij het stokje zou overnemen van haar vader en de winkels zou overnemen, maar uiteindelijk is Ellis samen met haar man Jan Het Rekerhuis begonnen. Het Rekerhuis is een wooninitiatief voor jong volwassenen met verstandelijke beperkingen. Het motto van Ellis: Samen ben je niet alleen!

De lange Lont is een samenwerking tussen Streekstad Centraal en TrainMark en is iedere woensdag via radio te horen om 19:00 uur.
Pin It
Bekeken: 2806x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/