Afgelopen week is iemand in Heerhugowaard aangereden door een trein, en dat gebeurde voor ogen van meerdere omstanders. Naar aanleiding van dit heftige incident wil de politie eraan herinneren dat Slachtofferhulp Nederland er is niet alleen is voor mensen van die traumatiserende gebeurtenissen zelf hebben meegemaakt, maar ook voor getuigen.

"Hoewel wij vaak in eerste instantie van getuigen horen dat het wel goed gaat, weten wij dat de impact en het besef pas veel later kan aankomen", legt de Politie Heerhugowaard uit op Facebook. "Je kunt jouw verhaal doen en samen kijken wat jij het beste kunt gebruiken."

Slachtofferhulp is bereikbaar via 0900-0101 of 088-7460000 en ook per e-mail en chat. Meer info op slachtofferhulp.nl. (foto: Pixabay / Ramon López Calvo)
Pin It
Bekeken: 7249x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/