Afgelopen weekend werd Racesquare Alkmaar geopend aan de Noorderkade 171 en het simrace-walhalla heeft meteen een primeur: de virtuele Ford concept-racewagen van Team Fordzilla-P1 is van donderdag tot en met maandag alleen hier in Nederland te bewonderen.

Racesquare Alkmaar heeft 60 hypermoderne simulatoren, waarin bezoekers met 20 tegelijk Formule 1 races kunnen rijden op de mooiste virtuele circuits. Persoonlijke Race Marshalls staan paraat voor begeleiding en live commentaar. Niemand minder dan Tom Coronel spreekt de bezoekers virtueel toe met tips vanuit de in-game pitstraat. Ook kunnen bezoekers samen echte races op grote tv-schermen bekijken, merchandise scoren en terecht in gezellige food court.

Niels Roodenburg, directeur Racesquare: “Steeds meer mensen omarmen de Formule 1 en zitten in het weekend klaar om niets van Max zijn races te hoeven missen. We vinden het fantastisch om deze liefhebbers nu ook in Alkmaar samen te kunnen brengen en hun de adrenaline van het racen te laten ervaren.”

Meer op racesquare.com/alkmaar/ en sociale media.
Pin It
Bekeken: 3855x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/