Van 11 tot en met 16 augustus worden de International Children's Games gehouden in Coventry, Engeland. Vanuit Alkmaar en omgeving zullen tien toppers deelnemen aan het atletiektoernooi van dit grote internationale sportevenement voor jeugd. Maar de hele expeditie gaat bij elkaar zo'n 8.000 euro kosten. Het team en hun coaches Frank en Franka zoeken daarom gulle gevers.

Aan de ICG nemen jonge sporters van 12 tot en met 15 jaar deel uit steden en omliggende regio's over de hele wereld. Het toernooi wordt doorgaans elk jaar onder de vlag van het Internationaal Olympisch Comité gehouden en in 2015 was Alkmaar gaststad. Naast atletiek is er dit jaar 3x3 basketbal, klimmen, 6x6 voetbal, zwemmen, tafeltennis en tennis. Na twee jaar geen ICG door corona, is het extra speciaal voor de jeugd om mee te kunnen doen.

"Ze krijgen op deze wijze de kans om zich op internationaal niveau te kunnen meten met andere talenten uit het buitenland", laat Frank weten. Maar het evenement draait zeker niet alleen om sport; het gaat ook om het elkaar ontmoeten en er zijn allerlei culturele activiteiten.

Maar de groep moet deelname zelf bekostigen. "De totale kosten voor het toernooi voor de atleten en coaches bedragen 8.000 euro", vervolgt Frank. "Om de totale kosten zo laag mogelijk te houden zijn we een sponsor of donatie actie begonnen. Zijn er mensen met een eigen bedrijf of kennissen of wil je zelf deze atleten sponsoren of doneren, dan horen wij dit graag. Er is voor dit doel ook een website gemaakt waar we informatie delen avhylas.com."
Pin It
Bekeken: 2061x
http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://berita.bonebolangokab.go.id/slot-demo/ http://sepedabaja.gorontalokab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://srv-inlislite.unsulbar.ac.id/demo-pg-soft/ https://simpeg.rsudibnusina.gresikkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://inlislite.kalselprov.go.id/slot-demo/ https://bappedalitbang.kaltaraprov.go.id/slot-demo-pgsoft/ http://webgis.sinjaikab.go.id/slot-demo/ https://konsultasi.ulp.banjarbarukota.go.id/slot-demo/ https://jdih.baubaukota.go.id/assets/demo-slot/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://perpus.menpan.go.id/slot-demo/ http://simpeg.ampta.ac.id/slot-demo-pgsoft/ https://intercafe.ipb.ac.id/slot-demo/ http://inlislite.vapt.blitarkota.go.id/vendor/akun-demo/ http://inlis.kulonprogokab.go.id/inlislite3/slot-demo/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/