Dinsdagmiddag heeft directeur Jan Zijp laten weten scholenkoepel 'Ronduit' alsnog te verlaten. Twee weken geleden was hij juist vanuit een eerder ontslag opnieuw in functie getreden. Opvallend is dat de beslissing van Zijp één dag eerder valt dan een hoger beroep dat door de scholenkoepel is aangetekend tegen de uitspraak van de rechter dat hij weer in dienst moest worden genomen. Dat hoger beroep is nu van de baan.

Het rommelt al geruime tijd bij Ronduit. Na kritiek van Zijp op de Raad van Toezicht ontstond een conflict waarbij de overige schooldirecteuren de kant van Zijp kozen. Een deel van de Raad verdween daarna van het toneel, maar het overgebleven deel ontsloeg Zijp met steun van de medezeggenschapsraad. Dat ontslag werd door de rechter teruggedraaid.
Pin It
Bekeken: 3874x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/