Donderdag 28 april wordt er vanaf 14:00 uur een Dag en Dauw-workshop gehouden in bibliotheek De Mare. De cursus theater maken gaat eigenlijk om maar één ding: een verhaal vertellen met jezelf als instrument.

Joke Houtkooper geeft de cursus en is sinds lange tijd theaterdocent bij Artiance. Daarnaast geeft ze onder meer theaterlessen in het basisonderwijs en in het Voortgezet Onderwijs.Β De workshop van Dag en Dauw is geschikt voor iedereen die wil improviseren of juist een voorbereid verhaal wil voordragen. Het is voor de workshop niet van belang of je goed ter been bent.

Kaartjes voor de workshop kosten in de voorverkoop via de website van Dag en Dauw 4,50 euro en 5,00 euro bij reservering via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 1653x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/