Naar aanleiding van een melding over vermoedelijk vuurwapenbezit heeft de politie van Velsen woensdagochtend een woning aan de Schulpweg doorzocht. Tijdens de actie werd een doorgeladen vuurwapen van het balkon gegooid. Een 30-jarige man uit Velsen-Noord en een 23-jarige Alkmaarder zijn aangehouden.

Woensdag rond 11:00 uur deed de politie een 'instap' bij de betreffende woning in Velsen. Op het moment dat agenten de woning in gingen, zagen collega's dat er iets vanaf het balkon van de woning naar buiten werd gegooid. Het voorwerp viel in het gras naast een onopvallende politieauto. Het bleek om een doorgeladen vuurwapen te gaan.

Het wapen is veiliggesteld en in beslag genomen. De twee mannen die in de woning aanwezig waren zijn aangehouden en in verzekering gesteld.
Pin It
Bekeken: 2481x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/