De Heerhugowaardse Robbert van der Steenhoven is zondag op 32-jarige leeftijd plotseling overleden. Van der Steenhoven was in de regio een bekende zanger.

De geboren Alkmaarder groeide op in Heerhugowaard en was al op jonge leeftijd bezig met muziek. Samen met drie middelbare schoolvrienden deed hij in 2007 mee aan de Grote Prijs. Hun band Scrambled Eggs behaalde de eerste prijs in de categorie popgroep en ook daarna liet hij de muziek niet los.

Van der Steenhoven bracht de laatste jaren nummers uit als 'Liefde is het beste medicijn', 'Samen dansen' en 'Laat me dromen'. Hij trad regelmatig op in Café Bolle Jan en was huiszanger van het Alkmaarse Café 't Hartje en het Waardse Dancing Marlène.

Zaterdagavond trad Van der Steenhoven nog op tijdens de 'Ik hou van Holland-party' in Broek op Langedijk. Het bleek zijn laatste optreden. Robbert van der Steenhoven werd 32 jaar.
Pin It
Bekeken: 44541x
https://inlislite.makassarkota.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://pajak.ponorogo.go.id:2222/situs-slot-gacor/ https://www.malkelapagading.com/pola-slot-mahjong/ http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/