Afgelopen zaterdag werd in bibliotheek Alkmaar De Mare een infobijeenkomst gehouden met het thema 'Online boven de baas'. En die bleek maar wat nuttig, want er werden niet alleen goede gesprekken over het onderwerp gehouden, deelnemers gaven ook achteloos "bizar" veel persoonlijke informatie prijs aan Simon van de koffie.

De bijeenkomst in de bieb werd georganiseerd door de digitale wijkagent van Alkmaar samen met Seniorweb, de gemeente en de bibliotheek. Volgens wijkagent Youri was het een geslaagde dag met leuke gesprekken en nuttige tips.

Ook was acteur Simon van de partij. Tijdens het verzorgen van de koffie maakte hij zo hier en daar een babbeltje met de aanwezigen om te kijken of hij persoonlijke informatie kon lospeuteren. Youri: "Echt bizar hoeveel info hij kreeg. Van BSN tot wachtwoorden, hij kreeg het allemaal. Daarna gaven sommige mensen wel aan dat ze het vreemd vonden, maar Simon kwam zo vertrouwd over."

"Of het nou online of offline is, geef nooit zomaar je persoonsgegevens, wachtwoorden of je BSN, ook al ziet het er zo betrouwbaar uit", raadt de digitale wijkagent ten zeerste aan. (foto: digitale wijkagent Alkmaar)
Pin It
Bekeken: 2348x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/