Een 19-jarige Alkmaarder en een 20-jarige man uit Assendelft zijn dinsdagavond langs de A4 bij Hoofddorp aangehouden in verband met een woningoverval in Maassluis. De bewoners werden met een mes bedreigd en hebben spullen moeten afstaan.

Rond 18:45 uur belden twee mannen aan bij een woning in Maassluis. Een van de bewoners deed open en prompt drongen de twee naar binnen. De bewoners werden met een mes bedreigd en het huis werd doorzocht. Met een onbekende buit zijn de overvallers er vandoor gegaan in een auto.

De ongedeerde bewoners belden politie, die aan de hand van de beschrijving van de overvallers en de auto op jacht gingen. De mannen uit Alkmaar en Assendelft konden worden klemgereden, nadat hun auto werd 'geflagged' door een kentekenscanner op de A4 bij Hoofddorp. De politie doet verder onderzoek.
Pin It
Bekeken: 2278x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/