Op dit moment wordt het verkeer op de Oudegracht in Alkmaar nauwgezet gemonitord. Dat blijkt uit antwoorden van het college van B&W op vragen BAS. Van 7 april tot 6 mei liggen er slangen op de weg, waarmee elektronisch snelheden en aantallen passanten worden geregistreerd.

Bewoners van de Oudegracht ervaren dikwijls overlast en velen vreesden voor nog meer drukte met een Laat West die dicht is voor verkeer. Vooral  zou immers als alternatieve route de Oudegracht kiezen. Nu de Laat is afgesloten vanwege de herinrichting kunnen representatieve metingen verricht worden.

BAS-fractievoorzitter vroeg om snelheidsmetingen gedurende een half jaar, maar een maandje volstaat dus volgens de gemeente. Zo is het vorige maand ook afgesproken met de omwonenden. Na afloop zullen de resultaten met hen worden gedeeld. Als blijkt dat er inderdaad structureel te hard wordt gereden op de Oudegracht, is het college bereid om met de bewoners in overleg te gaan over maatregelen.
Pin It
Bekeken: 2413x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/