Zondagmiddag raakte een automobilist gewond na een aanrijding op de Kanaalweg in Heiloo. Het ongeval gebeurde toen een auto afremde om af te slaan. Twee auto's die daarachter reden, moesten daardoor afremmen. De tweede auto merkte dat te laat op en knalde tegen de eerste achterligger.

Bij de aanrijding knalde de automobilist van de achterste auto hard met zijn hoofd tegen de voorruit. Politie en ambulancepersoneel verleenden eerste hulp. Daarna werd de man meegenomen naar het ziekenhuis. De automobilist van de aangereden auto bleef ongedeerd.

Na het ongeluk lag de Kanaalweg bezaaid met auto-onderdelen. Het wegdek moest worden schoongemaakt. Een berger ontfermde zich over de auto’s. De Kanaalweg was tijdens de afhandeling van het ongeval afgesloten.
Pin It
Bekeken: 3717x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/