Festival KUUB is zondag met 'Verbindend Theater' afgetrapt op het Canadaplein in Alkmaar. Nina Beem van Beem Productions is tijdreiziger, experience designer en theatermaker. Ze gaf op het Canadaplein een workshop waarin ze jong en oud aanzette om op ludieke wijze in beweging te komen én tot elkaar te komen.

Festival KUUB is een gratis toegankelijke ontdekkingsreis. Naar jezelf, naar creativiteit, en naar de ander. Kunstenaars en creatievelingen ontmoeten elkaar tijdens dit zes weken durende festival. Met elkaar en hun publiek brengen ze het festival tot leven, iedereen doet mee. Het thema dit jaar is 'Tijd'. Iedere zondag in mei wordt ergens in gemeente Alkmaar een creatieve workshop gegeven, er zijn Kunstestafettes en op sociale media 1-minute-challenges. Uiteindelijk is op zaterdag 11 juni de KUUB Festivaldag.

Alkmaar Centraal fotograaf Marco Schilpp was bij de aftrap aanwezig. De fotoreportage is te zien op onze Facebookpagina. Meer op festivalkuub.nl.

 
Pin It
Bekeken: 2022x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/