Sam van Etten heeft indruk gemaakt op het NK Driebanden afgelopen week. De jonge biljarter uit Schermerhorn speelde in Berlicum een gedegen toernooi en bereikte de kwartfinale. Het was Barry van Beers die zijn opkomst toen afstopte.

Voor Van Etten was het de eerste keer dat hij zich mocht meten met de beste driebanders van Nederland. Via drie Grand Prix-wedstrijden in Capelle, Rosmalen en Doetinchem had hij zich voor het NK geplaatst. Dat was op zich al knap, aangezien hij zich pas een paar jaar volledig op het driebanden heeft toegelegd.

Van Etten kwam twee poulewedstrijden zonder problemen door, maar verloor daarna van de ervaren Jean-Paul de Bruijn. De wijze waarop hij weerstand bood, maakte echter indruk. "Een wereldtalent", noemde De Bruijn hem zelfs. Zijn scores volstonden voor de kwartfinales. Daarin trof hij Barry van Beers, de nummer 59 van de wereld. De Schermerhorner kon tot 2-2 in sets goed bijblijven, maar ging in de laatste twee sets ten onder.

De Schermerhorner was tevreden over zijn poulefase. "Het was voor mij de eerste keer op dit podium. Daarom was ik best gespannen en soms maakte ik onnodige fouten. Maar toen ik de kwartfinale haalde was het toernooi voor mij geslaagd. Een plaats bij de beste acht van Nederland had ik niet verwacht."

Sam van Etten gaat zich nu voorbereiden op de World Cup in Ho Chi Minh City in Vietnam die eind mei plaatsvindt. (archieffoto: Ton Smilde)
Pin It
Bekeken: 2049x
http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://berita.bonebolangokab.go.id/slot-demo/ http://sepedabaja.gorontalokab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://srv-inlislite.unsulbar.ac.id/demo-pg-soft/ https://simpeg.rsudibnusina.gresikkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://inlislite.kalselprov.go.id/slot-demo/ https://bappedalitbang.kaltaraprov.go.id/slot-demo-pgsoft/ http://webgis.sinjaikab.go.id/slot-demo/ https://konsultasi.ulp.banjarbarukota.go.id/slot-demo/ https://jdih.baubaukota.go.id/assets/demo-slot/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://perpus.menpan.go.id/slot-demo/ http://simpeg.ampta.ac.id/slot-demo-pgsoft/ https://intercafe.ipb.ac.id/slot-demo/ http://inlislite.vapt.blitarkota.go.id/vendor/akun-demo/ http://inlis.kulonprogokab.go.id/inlislite3/slot-demo/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/