Op 15 mei spelen de acteurs van Papaver4kids de laatste voorstelling van dit seizoen in het Badhuis aan het Kwerenpad. Elke derde zondag openden de kinderen uit het publiek de deurtjes van het decor open en stroomden de verhalen de zaal in.

Voor alle kinderen willen de acteurs van Papaver4kids een feestje maken van een voorstelling. Een deel van de voorstelling ligt namelijk in handen van de kinderen. Misschien willen ze een deurtje openen? Of meedoen op het podium in de machine of de bus? Of hebben ze een idee hoe een verhaal moet eindigen? De spelers leggen zoveel mogelijk contact met het publiek en hierdoor ontstaat een wonderlijke mix van prachtig verzonnen scènes met input van alle kinderen. En natuurlijk is het ook prima als ze gewoon op kussentje genieten van alle liedjes, gedichten en verhalen die ze voor hun neus zien ontstaan.

De voorstelling is volgende week zondag van 15:00 tot 16:00 uur. Kaarten kosten vijf euro met koffie/thee of limonade. Reserveren via papaver4kids.nl.
Pin It
Bekeken: 1408x
https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-online-gacor/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://jdih.pasamanbaratkab.go.id/slot-demo/ https://kursus.kemdikbud.go.id/slot-online-gacor/ https://jdih-v2.belitung.go.id/slot-demo/ https://jospakk.kuduskab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.enrekangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://bprd.lumajangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.bangka.go.id/slot-demo/ https://www.csr.tasikmalayakota.go.id/pg-soft-slot-demo/ https://jdih.lahatkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://www.csr.tasikmalayakota.go.id/pg-soft-slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-luar-negeri/ https://www.sdn-pungkit.sumbawakab.go.id/slot-demo/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://igracias.ittelkom-sby.ac.id/demo-pg-soft/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/