Alkmaar Vocaal treedt zondag 15 mei op in de Oud-Katholieke Kerk in Egmond aan Zee. Het koor zingt het Requiem van Tomas Luis de Victoria (1605) onder leiding van hun vaste dirigent Gerard Leegwater. De intermezzo’s worden verzorgd door luitiste Anneke van Tongeren.

Alkmaar Vocaal is een klein gemengd koor met een breed klassiek repertoire, dat reikt van madrigalen uit de Renaissance tot de hedendaagse muziek. Het koor kan versterking gebruiken bij alle stemgroepen. Het koor heeft een hechte vaste kern, maar deelname op projectbasis is ook mogelijk. Repetities zijn op maandagavond in de Oud Katholieke Kerk aan de Nassaulaan te Alkmaar.

Het optreden begint om 15:00 uur en de entree bedraagt 12,50 euro. Kaarten kunnen gereserveerd worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer info op alkmaar-vocaal.nl.
Pin It
Bekeken: 2389x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/