Eindelijk weer een Bevrijdingsfestival in Alkmaar. En wat een prachtig weer was het er voor. Het zonnetje scheen, de temperatuur was goed. Aan het begin van het festival was het al behoorlijk druk met feestvierders en ouders die met hun kinderen kwamen. De sfeer was uitstekend en zo bleef het totdat het festival na het optreden van Nielson rond 22:00 uur werd afgesloten.

The Cool Quest trapte om 13:00 uur af en ongeveer een uur later mochten de hardlopers van AV Hylas het podium betreden met het Bevrijdingsvuur, dat ze traditioneel helemaal vanuit Wageningen hadden opgehaald. Na een praatje met een van de fakkellopers en burgemeester Anja Schouten, was het aan de burgemeester om het Alkmaarse vuur te ontsteken voor de officiële start.

Op de kinderkermis was het maar wat druk en vooral de schminktent was populair. Daarnaast kon iedereen een praatje maken met een oorlogsveteraan. Niet vanuit de Tweede Wereldoorlog, maar wel van meer recente oorlogen en militaire conflicten waarin Nederlandse militairen dienden. Amnesty was van de partij en natuurlijk was er van alles te snoepen, te eten en te drinken.

Iedereen kon genieten van muziek van The Cool Quest, de Heeren van Aemstel Band, One Revolution Band, Bob and the Blue Band en afsluiter Nielson.

Alkmaar Centraal fotografen Marco Schilpp en Robin Korving waren op het festival voor een fotoreportage, die in zijn volledigheid te zien is op de Facebookpagina van Alkmaar Centraal en Streekstad Centraal.
Pin It
Bekeken: 2015x
https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://berita.bonebolangokab.go.id/slot-demo/ http://sepedabaja.gorontalokab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://srv-inlislite.unsulbar.ac.id/demo-pg-soft/ https://simpeg.rsudibnusina.gresikkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://inlislite.kalselprov.go.id/slot-demo/ https://bappedalitbang.kaltaraprov.go.id/slot-demo-pgsoft/ http://webgis.sinjaikab.go.id/slot-demo/ https://konsultasi.ulp.banjarbarukota.go.id/slot-demo/ https://jdih.baubaukota.go.id/assets/demo-slot/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://perpus.menpan.go.id/slot-demo/ http://simpeg.ampta.ac.id/slot-demo-pgsoft/ https://intercafe.ipb.ac.id/slot-demo/ http://inlislite.vapt.blitarkota.go.id/vendor/akun-demo/ http://inlis.kulonprogokab.go.id/inlislite3/slot-demo/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/