De 29-jarige Egmonder die verdacht wordt verantwoordelijk te zijn voor de dood van Peter Langenberg uit Alkmaar mag nog 90 dagen langer in voorarrest blijven. Dat maakte de rechtbank vrijdagmiddag bekend.

Het lichaam van de 56-jarige Alkmaarder werd op Paaszondag 17 april gevonden in de Wimmenummerduinen bij Egmond aan Zee. Hij bleek door een misdrijf om het leven gekomen. De politie startte meteen een grootschalig onderzoek. Dat leidde op vrijdag 22 april tot de aanhouding van de man uit Egmond aan Zee. Sindsdien zit hij in voorarrest. Het Openbaar Ministerie verdenkt de Egmonder van 'een actieve rol in het overlijden' van Peter Langenberg uit Alkmaar. Mogelijk wordt hem moord of doodslag ten laste gelegd.

Het lichaam van Peter Langenberg was volgens de politie gevonden nabij een 'homoontmoetingsplek'. Dat leverde verbaasde reacties op in Egmond aan Zee, waar vrijwel niemand op de hoogte was van deze speciale status van het terrein. De politie hield echter vol dat ze 'niet zomaar' met deze mededeling kwam. Langenberg werkte sinds jaar en dag als ober bij hotel-restaurant Hof van Schoorl in Schoorldam. Hij maakte daar geen geheim van zijn geaardheid. Voor zover bekend was Langenberg vrijgezel.

Het onderzoek naar de dood van Peter Langenberg loopt nog. De politie deed twee keer een oproep bij het tv-programma Opsporing Verzocht in de hoop eigendommen van Langenberg te achterhalen. Zijn kleding, rugzak en kniebrace zijn nog altijd spoorloos. Ook blijft onduidelijk wie de vinders van de telefoon van het slachtoffer zijn die deze inleverden bij boekhandel Dekker en Dekker in het dorp afgegeven. Circa twintig tips kwamen binnen na de aandacht op tv. De herhaalde oproep tijdens Opsporing Verzocht een week later leverde geen nieuwe informatie op.
Pin It
Bekeken: 3721x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/