De RADIONL Zomertoer komt op zondag 3 juli naar Dijk en Waard. Het festival wordt gehouden op ijsbaanterrein 't Kruis en is gratis toegankelijk.

Het is inmiddels tien jaar geleden dat de eerste Zomertoer werd georganiseerd in Heerhugowaard. Bij het festival maken meer dan twintig Nederlandstalige artiesten hun opwachting met liveoptredens. De afgelopen jaren kwamen onder meer RenΓ© Froger, Tino Martin, Gerard Joling en Glennis Grace richting Heerhugowaard. In een reactie aan Dijk en Waard Centraal laat de organisatie weten dat het nog onduidelijk is wie in juli op het Waardse podium gaan staan.

RADIONL Zomertoer is 3 juli van 12:00 tot 22:00 uur in Heerhugowaard. De radioshow is van 13:00 tot 18:00 uur. Voor het evenement zoekt de Stichting Zomertoer Heerhugowaard nog sponsoren. Kijk voor meer informatie op de website van de Zomertoer.
Pin It
Bekeken: 5141x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/