Rob Kossen uit Alkmaar heeft dinsdag een Koninklijke Onderscheiding ontvangen. Het nieuwe Lid in de Orde van Oranje Nassau werd door burgemeester Anja Schouten verrast tijdens de algemene ledenvergadering van de 8 October Vereeniging Alkmaar Ontzet in het Fallon Hotel, waarop hij afscheid nam van de vereniging.

De heer Kossen is zo’n 50 jaar verbonden geweest aan de 8 October Vereeniging Alkmaar Ontzet. Als tiener begon hij met het bouwen van een optochtwagen en later ontwikkelde hij zich tot mentor van nieuwe bouwgroepen. In 2000 werd de Alkmaarder bestuurslid en voorzitter van de commissie Grote Middagoptocht. Ook had hij een ondersteunende rol bij de Sponsorcommissie.

Verder verleende Kossen waar nodig hand- en spandiensten, zorgde hij ervoor dat nieuwe vrijwilligers passende taken kregen, ondersteunde hij de jeugdactiviteiten en zette zich in voor de bouw van de bouwhal aan de Laanenderweg. Ook gaf hij presentaties op scholen over de herdenking en de viering van Alkmaar Ontzet. Mede dankzij hem is Alkmaar Ontzet toegevoegd aan het Register Immaterieel Cultureel Erfgoed van Nederland.

Sinds 2016 is Kossen vrijwilliger bij voetbalvereniging CSV Jong Holland. Als coördinator gebouw en terrein en zorgt hij er voor dat het terrein in orde is voor wedstrijden en trainingen. (foto: JJFoto)
Pin It
Bekeken: 1648x
https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-gacor-online/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://jdih.tarakankota.go.id/slot-online-gacor/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-gacor-online/ https://pustaka.pekanbaru.go.id/slot-gacor/ https://library.poltekpel-sby.ac.id/slot-demo/ https://inlislite.bengkaliskab.go.id/slot-gacor/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-online-gacor/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih.pasamanbaratkab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.enrekangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-luar-negeri/ https://www.sdn-pungkit.sumbawakab.go.id/slot-demo/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/