Zondag 22 mei staat het volgende festival in het Alkmaarse Cultuurpark De Hout alweer op de agenda. Na twee stille zomers is het bekende en leuke kinderfestival 'De Hout op stelten' terug. 'De Hout op stelten' is een gratis festival vol theater, muziek en dans voor kinderen tot en met 12 jaar.

Kinderen kunnen genieten van de verhalen van Pim de ondeugende kat en Pom de wijze kat. Na de voorstelling geven ze een handje/pootje tijdens een gezellige meet & greet. Jeritza Toney zingt interactieve liedjes. Minmeerzee loopt rond om bewonderd te worden. Kinderen kunnen een bedje maken voor de telefoon van hun papa of mama en lid worden van Martien's waterfluitorkest. Voor de sportievelingen is er ook veel te beleven. Zo kunnen de kids zich vermaken met onder andere penalty shoot outs of meedoen met Ping Pong Alkmaar. En... kinderboekenauteur Nikki Vrees leest voor.

Het kinderfestival duurt van 13:00 tot 17:00 uur. De bar is de hele dag open voor hapje en drankjes, maar volwassenen moeten er rekening mee houden dat ook zij geen alcohol kunnen kopen. (foto: Sander Verhoeven Media Producties)
Pin It