De afgelopen weken zijn in regio meerdere bewateringspompen uit tuinen gestolen. De politie raadt aan om de tuinsproeiers ergens aan vast te maken met een goed kabel- of kettingslot en het apparaat weg te halen als de klus klaar is. En voor het geval dat: geef bij het doen van aangifte van diefstal een goede beschrijving en doe er een foto van het apparaat bij.

"Het komt nog te vaak voor dat iemand aangifte doet, maar niet voldoende informatie kan geven over het weggenomen goed", vervolgt de politie. "In sommige gevallen vinden wij bij een aangehouden verdachte meerdere pompen terug. Die kunnen weer terug naar de rechtmatige eigenaar als we weten van wie ze zijn! Daarom is het goed om alle gegevens vast te leggen."

Tot slot raadt de politie aan om bij verdachte situaties 112 te bellen. Bijvoorbeeld als iemand zich bij woningen ophoudt en zoekend om zich heen kijkt. "Liever een keer te veel gebeld, dan te weinig." (foto: Pixabay / Reginal)
Pin It
Bekeken: 3131x
http://pajak.ponorogo.go.id:2222/situs-slot-gacor/ https://www.malkelapagading.com/pola-slot-mahjong/ http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/