De rechtbank behandelt op 25 oktober het strafproces tegen twee verdachten van de bomaanslag op advocatenkantoor José Engels in Heerhugowaard. De 22-jarige Dylan T. uit Alkmaar zit ervoor in voorarrest. Een andere verdachte, de 20-jarige Chevelle C. uit Alkmaar ontkent zijn betrokkenheid en is na veertien maanden voorarrest op vrije voeten gesteld. Hij mag de rechtszaak thuis afwachten.

In oktober 2020 ontplofte 's nachts een explosief bij het oude adres van het advocatenkantoor aan de Deimoslaan in Heerhugowaard. De materiële schade was aanzienlijk, maar er raakte niemand gewond. De advocaat was inmiddels verhuisd naar een nieuw kantoor. Dylan T. zou opdracht voor de aanslag hebben gegeven, omdat hij boos was op zijn advocaat. Die had niet voorkomen dat hij tot jeugd-tbs werd veroordeeld in een eerdere zaak.

In deze zaak is opnieuw tbs geadviseerd. Verdachte T. was erg ontevreden over het eerdere onderzoek. Dat bleek bij de behandeling van zijn zaak in februari. Zijn advocaat vroeg toen om een nieuw gedragsonderzoek door een psychiater en een psycholoog. De rechtbank wees dat toe. Het nieuwe onderzoek is bijna gereed, maar de rechtbank heeft pas weer tijd in oktober om de zitting inhoudelijk te behandelen. Als locatie is daarvoor de rechtbank op Schiphol aangewezen.
Pin It
Bekeken: 3367x
https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-gacor-online/ https://e-learninggender.kemenpppa.go.id/slot-gacor-online/ http://elibrary.pipmakassar.ac.id/demo-pg-soft/ http://admperpus.jogjakota.go.id/slot-demo/ https://inlis.pacitankab.go.id/slot-online-gacor/ http://fastekkln.kemenkopmk.go.id/slot-online-gacor/ http://skp.bkpsdm.ketapangkab.go.id/live-draw-hk/ https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/