Het zijn nog jonge pubers, maar ze zijn met elkaar mooi wel tweede geworden op het NK floret schermen voor teams. De 16-jarige Ava Emmanuels en de 14-jarige Lotte Dammroff en Talitha Sluman van Holland Schermen maakten het in de finale zelfs de drie geroutineerde internationals van SCA Amsterdam nog flink lastig.

De jonkies van Holland Schermen boden uitstekend weerstand tegen Tessa Koster (18), Chiara Bortot uit Italië (34) en Saskia van Erven-Garcia uit Colombia (34) met haar 162 titels en vijfvoudig Olympiër. De jonge meiden kwamen aanvankelijk op achterstand, maar wisten daarna het gat per duel weer kleiner te maken. SCA kreeg twee keer geel met rood als gevolg, en nog eens een gele kaart.

Talitha bracht de achterstand tegen Chiara van 22-27 terug naar 32-35. Lotte had het erg lastig tegen Tessa Koster, maar gaf niet veel toe. De tussenstand werd 34-40. Ava weigerde tegen de grote international Saskia ook maar één puntje meer te geven, waardoor de eindstand 39-45 werd.
Pin It
Bekeken: 2480x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/