Maar liefst 30 trampolinespringers van Triffis hebben zich tijdens drie voorronden weten te kwalificeren voor het Nederlands kampioenschap, dat op 25 en 26 juni zal worden gehouden in Ahoy te Rotterdam.

De laatste voorronde vond afgelopen weekend plaats in Oss. Achteraf wisten 30 springers van de Alkmaarse club al wel dat ze mee mochten doen aan het NK, maar het was nog niet officieel.

Goud was er in Oss voor Roel Teillers, Niamh Slattery, Thalissa Wijkstra en synchroonduo Daphne de Groot & Madelief Wijkstra. Zilver was er voor Bente Geleijn en de synchroonduo's Maura de Vos & Sophie van Beek en Lina Joy Uljee & Thalissa Wijkstra. Madelief, Maura en Lina wonnen individueel ook nog brons, net als Wessel Brink en Yara Reitsma. Brons was er ook voor Jorja & Marga.

Tijdens het NK zullen in de eredivisie aantreden: Jordy Mol, Roel Teillers, Mads Ottenbros, Martijn Reus, Niamh Slattery, Bente Geleijn, Sophie van Beek, Maura de Vos, Jorja Visser, Lina Joy Uljee en Thalissa Wijkstra. Daarnaast zullen in de eredivisie aan het synchroonspringen deelnemen de duo's Lina & Thalissa, Jordy & Roel, Martijn & Mads, Niamh & Romana, Maura & Sofie en Jorja & Marga.
Pin It
Bekeken: 1350x