De podcast Cultuurbuur gaat over voorbijgangers en passanten. Ingrid Koens gaat wekelijks in gesprek met kunstenaars, dichters, gedreven mensen met een verhaal en met talent om de hoek.

In deze aflevering gaat Ingrid in gesprek met Marieke Neesen-Barten, zij is een geboren en getogen Langedijks. In 2012 richtte Neesen-Barten, samen met haar man Martin die in 2015 overleed, de Sichting Lief Langedijk op. Deze stichting maakt maatschappelijke projecten mogelijk op het gebied van welzijn, waaronder lief Langedijk Concert, Verhalen Halen en de Kunstroute Langedijk. Maar dat is niet alles, zij steunt talloze goede doelen (Je mag er zijn, Stichting De Groene Parapluie en voedselbank Langedijk). Ook was ze 27 jaar lang verslaggever bij de lokale omroep, waaronder van 2005 tot 2011 bij stichting Radio Langedijk - CompleetFM.

Cultuurbuur is een podcast van Ingrid Koens en Streekstad Centraal, is iedere dinsdag tussen 20:00 en 20:30 uur te horen op de zenders van Streekstad Centraal en natuurlijk te vinden op de bekende podcastplatformen.
Pin It
Bekeken: 2619x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/