Het nieuwe tv-programma Opsporing NL van RTL5 besteedde maandagavond aandacht aan de gewapende aanval op de Laat in Alkmaar op 19 oktober 2021. Opsporing NL is wekelijks te zien vanaf 20:30 uur. Het stuk uitzending is terug te zien op rtlxl.nl.

Dinsdag 19 oktober 2021 rond 11:45 uur is een 30-jarige man op de Laat van achteren aangevallen met een machete. Het slachtoffer raakte gewond, maar kon wegrennen. De verdachte is inmiddels bekend, maar de politie kan hem nog niet vinden. Mogelijk verblijft hij in de omgeving van Arnhem.

Op beelden van beveiligingscamera's is te zien hoe het slachtoffer met zijn auto over de Laat rijdt en parkeert bij de coffeeshop om daar naar binnen te gaan. De dader volgt hem op een zwarte scooter, rijdt een stukje door en keert vervolgens om zijn scooter direct naast de coffeeshop te zetten. Terwijl zijn doelwit alweer naar buiten komt en terug naar zijn auto loopt, pakt de dader snel een groot kapmes en valt hem van achteren aan. Het gewonde slachtoffer rent daarna weg.

Omroep Gelderland besteedde eerder al aandacht aan het geweldsincident. De video met daarin de camerabeelden is - op YouTube - terug te zien.

Wie meer denkt te weten wordt gevraagd om de opsporingstiplijn (0800-6070) te bellen. Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000, of deel de tip via een tipformulier. Het zaaknummer is: 2021218126.
Pin It
Bekeken: 4611x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/