Bij een kop-staartbotsing op de Westdijk bij Zuidschermer zijn donderdagavond zeven gewonden gevallen, waaronder vier kinderen. Dat meldt de politie op social media.

Verkeer stond op de Westdijk (N244) stil voor een overstekend pulletje. Dat werd te laat opgemerkt door een automobiliste uit de richting West-Graftdijk. Dat leidde tot de kopstaartbotsing waarbij drie auto's waren betrokken. Door de klap belandde een van de auto overdwars in de berm aan de andere zijde van de weg.

Politie en vier ambulances kwamen voor de hulpverlening. Volgens de politie zijn zeven mensen meegenomen naar het ziekenhuis, waaronder vier kinderen. Onder de mensen die werden meegenomen naar het ziekenhuis was ook een baby.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De Westdijk was donderdagavond enige tijd afgesloten voor de afhandeling, het verkeer werd omgeleid.
Pin It
Bekeken: 3922x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/