Vrijdagochtend rond 09:00 uur is een vrouw met haar auto over de beweegbare driehoek in de Herenweg te Oudorp gereden. Haar auto raakte zwaar beschadigd aan de onderzijde en de wegversperring raakte ontzet. De vrouw heeft een flinke rugblessure bij het incident opgelopen.

De vrouw reed door een misverstand achter een lijnbus aan terwijl deze door de bussluis reed. Direct nadat de bus passeerde kwam de beweegbare driehoek  weer omhoog. De bestuurster van de auto was er vanwege het tijdstip en het groene licht van uitgegaan dat de paal niet meer omhoog zou komen. Om 09:00 uur gaat de driehoek omlaag.

Volgens omstanders kwam de auto een stuk omhoog, voordat deze meters verderop tot stilstand kwam. Achter de auto lagen diverse brokstukken op de weg. Een berger is ingeschakeld om de auto op te halen. Naar verluidt moesten in ieder geval de versnellingsbak en de radiator het ontgelden. Ook de beweegbare driehoek zal moeten worden gerepareerd.
Pin It
Bekeken: 10154x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/