Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol historische verhalen, dat is de StoryTrail stadswandeling in Alkmaar. Op 2 juli neemt verteller Godefridus van theatergezelschap Stadsavonturen wandelaars mee naar het verre verleden.

Tijdens de wandeling beleef je hoe Alkmaar verzeild raakte in een Kaas-en-Broodoorlog. Je gaat op avontuur met Sint Laurentius, de schutspatroon van de stad, die het aan de stok krijgt met de keizer van Rome. En je onderzoekt samen met burgemeestersvrouw Geertruida de handel en wandel van haar edelachtbare echtgenoot.

Dwalend door de eeuwenoude straten tovert Godefridus het ene na het andere verhaal uit zijn vertellershoed tevoorschijn. De wandeling begint zaterdag 2 juli om 16:00 uur bij het Stedelijk Museum. Reserveren is noodzakelijk en kan via de website van StoryTrail. Met de kortingscode STORYTRAIL-7337KRT zijn kaarten 9,79 euro voor kinderen en 15,50 euro voor volwassenen.
Pin It
Bekeken: 1719x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/