Zaterdag 25 juni verzorgt LiberTerra Geestmerambacht een rondleiding en een workshop op het eigen terrein. De wooncommunity laat dan zien hoe het zich inzet voor duurzaam wonen en leven.

Deelnemers bezoeken een aantal van de Tiny Houses en het voedselbos 'De Groene Oase', en steken de groene vingers uit de mouwen in de moestuin. Voor kinderen is er een speurtocht. Iedereen kan zien en proeven hoe het eraan toe gaat bij Liber Terra en gaat niet met lege handen naar huis.

LibertTerra is open voor publiek van 10:00 tot 13:00 uur en gelegen aan de Wagenweg 36 in Koedijk. Deelname kost naar eigen keuze tussen de 5 en 25 euro per persoon. Meer op geestmerambacht.liberterra.eu en kijk ook op Facebook.

LiberTerra zoekt overigens nog een vrijwilligerscoördinator. Er komen met regelmaat mailtjes binnen met verzoeken om mee te doen aan plant-dagen in De Groene Oase. De coördinator leidt de plant-dagen en de cursussen in goede banen. Meer info op degroeneacademie.nl. Er wordt ook nog gezocht naar nieuwe bestuursleden, bij voorkeur mensen uit Koedijk en omgeving. (foto: LiberTerra)
Pin It