Vrijdagavond liepen honderden deelnemers de Pinksterun door Oudorp. Het was de vierde editie van het loopevenement. Met een ronde van vijf en tien kilometer en een Kinderun voor de jongeren uit groep 1 t/m 8 was er voor iedereen een aantrekkelijke afstand om aan deel te nemen. Joffre Hooijschuur uit Anna Paulowna won de vijf kilometerloop, Michel Pannekeet uit Alkmaar legde het snelst de tien kilometer af. Iedereen die de finish haalde kreeg een medaille.

Al driemaal eerder stond hij op het programma, waarbij de Pinksterun ook op zondag én in oktober werd gelopen. "Vanwege de coronamaatregelen hebben we de afgelopen jaren heel creatief om moeten gaan met het programma. Zo maakten wij uitstapjes naar een VampieRun voor kinderen, een PyjamaRun met Luilak, wandelingen door historisch Oudorp en een 'oktober editie' in 2021. Wat mocht en kon, daar zijn de organisatoren altijd voor gegaan," aldus Marlou Zuurbier, sportcoördinator bij Alkmaar Sport.

De creatieve insteek van Alkmaar Sport ten behoeve van de invulling van het programma sloot goed aan bij de creatieve instelling van het team van RAADHUIS, die de ideeën snel weer voorzag van passende huisstijl in uitstraling. Het reclamebureau uit Oudorp tekent voor drie extra jaren sponsorschap en verbindt zich zo voorlopig als hoofdsponsor aan dit evenement.

Op de facebookpagina van Alkmaar Centraal is een fotoreportage te zien van de Pinksterun van Marco Schilpp. De wedstrijduitslagen zijn hier te vinden.
Pin It
Bekeken: 1977x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/