Zondagavond is een 16-jarige Alkmaarder aangehouden in verband met gewapende beroving van vier 15-jarige jongens in Beverwijk. De politie is nog op zoek naar een tweede verdachte en roept getuigen op zich te melden.

Rond 22:00 uur werden de vier jongens op straat aangesproken door twee jongeren. Vervolgens moesten de vier, onder bedreiging met een mes, hun spullen van waarde afstaan. Daarna renden de daders weg. Kort na melding van het incident zag de politie twee jongens die voldeden aan het opgegeven signalement. Een van de twee wist te ontkomen. De andere verdachte, de 16-jarige Alkmaarder, kon wel worden aangehouden. Hij had een mes bij zich, dat in beslag is genomen.
Pin It
Bekeken: 2502x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/