De politie van Alkmaar heeft maandagavond een wegpiraat aangehouden na een achtervolging vanaf de Kennemerstraatweg tot op de A9.

De politie zag een automobilist met naar schatting 130 km/u of meer over de Kennemerstraatweg in Alkmaar scheuren. Agenten gingen achter hem aan en volgden en over de N9 en de A9. Op de snelweg reed hij harder dan 200 km/u. Gedurende zijn race veroorzaakte de wegpiraat een aantal bijna-aanrijdingen. Ondanks zijn snelheid heeft de politie hem aan de kant kunnen zetten. De bestuurder is aangehouden, zijn rijbewijs is ingevorderd en zijn auto in beslag genomen.

Getuigen en eventuele benadeelden wordt verzocht zich te melden bij de politie. (foto: Instagram / milieuagent_alkmaar)
Pin It
Bekeken: 8822x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/