Landschap Noord-Holland organiseert zaterdagavond 18 juni een midzomernacht vaartocht door de Eilandspolder. De vaartocht biedt een bijzondere beleving van de polder, terwijl de schemering inzet en het leven zich klaarmaakt voor een overnachting of juist een nachtelijke jacht. Met wat gelijk zijn er vleermuizen te zien.

De organisatie raadt aan om waterdichte schoenen of laarzen aan te trekken en geschikte kleding aan te trekken of mee te nemen. Vergeet ook je verrekijker niet.

De vaartocht duurt van 22:00 tot rond 24:00 uur en het vertrekpunt is Botenhuis Eilandspolder aan de Oudelandsdijk 1a in Driehuizen. Kinderen zijn van harte welkom en op de boot is plek voor rolstoelen, bij melding vooraf. Reserveren is verplicht en gaat via gaatumee.nl. (foto: Jos Teeuwisse)
Pin It
Bekeken: 2486x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/