Theater De Vest is eind mei weer naar buiten gegaan voor een reeks voorstellingen in het Alkmaarse park Rekerhout. Zomer in de Mare duurt nog tot en met zondag en daarna verhuist het 'circus' naar het Canadaplein voor Zomer op het Plein.

Zomer in De Mare is een feestje voor de hele familie, met elk weekend een mooi en gratis toegankelijk programma voor jong en oud. Nieuw zijn de picknickconcerten op de zaterdagavond. Bezoekers kunnen deze avonden bij VERS lekker eten en drinken kopen of zelf een picknickmandje meenemen.

Straattheater is dikwijls interactief, maar dan moet je het publiek natuurlijk wel zo ver krijgen dat het meedoet. Paulien Truijen van Arch8: "We spelen deze voorstelling al heel lang, we hebben er de hele wereld mee over getoerd, en overal krijgen uiteindelijk het publiek zo ver dat het meedoet. Want niemand hoeft mee te doen, niemand wordt verplicht, maar we willen ze uitnodigen om mee te doen, en uiteindelijk is het eigenlijk altijd zo dat wij kunnen gaan kijken en het publiek gaat voort met de voorstelling."

Ook in de Rekerhout kregen de vier theatermakers van Arch8 hun publiek weer in actie en konden ze zelf op een bankje plaatsnemen om toe te kijken. Verder viel vooral ook de komische langlaufshow ‘Skiing Odyssee’ in de smaak. "Ik vond het superorigineel", reageerde een meisje en een vrouw zei: "Ik vond het helemaal fantastisch."
Pin It
Bekeken: 2171x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/