Tijdens de lintjesregen op 26 april konden twee Alkmaarse decorandi niet aanwezig zijn om hun koninklijke onderscheiding in ontvangst te nemen. Burgemeester Anja Schouten heeft mevrouw Tiny de Jager-Meijer en de heer Hans Arnhard telefonisch op de hoogte gesteld en beloofde hen om de lintjes op een later moment feestelijk te overhandigen op het stadhuis. Dat gebeurde afgelopen vrijdag.

Mevrouw De Jager (85) is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Ze is sinds 1968 vrijwilligster bij de Vrijheidskerk. Mevrouw De Jager is betrokken bij de kindernevendiensten op zondag, het maken van liturgieboekjes voor rouw- en trouwdiensten, het bezorgen van het kerkblad en het tellen van collectegelden. Ook gaat zij op bezoek bij eenzamen en hulpbehoevenden. Daarnaast was zij ook 33 jaar lang vrijwilligster bij CSV Jong Holland. Zij vervulde diverse functies, waaronder tweede penningmeester, bestuurslid van de afdeling gymnastiek en ledenadministrateur. In de periode van 1974 tot 1985 was zij belangeloos schaatsinstructrice bij De Meent. Voor de Camping ’t Centrum Norg nam zij werkzaamheden over van de eigenaresse, toen die een heup brak. Ze verzorgde destijds de financiële administratie, planning, het schoonmaken en het maaien/opruimen van het campingterrein. Dit bleef zij daarna doen van 2000 tot 2012, totdat de bejaarde eigenaresse op 97-jarige leeftijd overleed.

Hans Arnhard (79) is nu Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Hij zet zich al 35 vrijwillig in voor de atletiekvereniging Hera in Heerhugowaard als trainer werpen. Hij was vroeger betrokken bij de bouw van het clubgebouw en hij is een zeer gerenommeerde werptrainer. Hij begeleidde meer dan 20 werpers en meerkampers naar de nationale of internationale (sub-) top. Diverse atleten werden nationaal recordhouder en/of namen deel aan WK's, EK's en de Olympische Spelen. Een unicum voor een trainer/coach op verenigingsniveau. Tot recent trainde hij kogelstootster Jessica Schilder, Europees kampioene U21 in 2021 en bronzen medaillewinnares op het WK Indoor 2022. Nu traint hij nog nationaal recordhouder speerwerpen Thomas van Ophem, EK-junioren deelnemer Sebastiaan Bonte en een aantal andere talenten.
Pin It
Bekeken: 1957x
https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-online-gacor/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://jdih.pasamanbaratkab.go.id/slot-demo/ https://kursus.kemdikbud.go.id/slot-online-gacor/ https://jdih-v2.belitung.go.id/slot-demo/ https://jospakk.kuduskab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.enrekangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://bprd.lumajangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.bangka.go.id/slot-demo/ https://www.csr.tasikmalayakota.go.id/pg-soft-slot-demo/ https://jdih.lahatkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://www.csr.tasikmalayakota.go.id/pg-soft-slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-luar-negeri/ https://www.sdn-pungkit.sumbawakab.go.id/slot-demo/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://igracias.ittelkom-sby.ac.id/demo-pg-soft/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/