Afgelopen weekend werden de Nederlandse Jeugdkampioenschappen Schermen voor de derde keer op rij in Alkmaar gehouden. In eigen huis behaalden de schermers van Holland Schermen tien medailles. Ondanks dat de club zich minder richt op sabel en degen schermen, leverde dat in het verenigingsklassement een tweede plaats op.

Ava Emanuel pakte zowel bij de cadetten (onder 17 jaar) als de junioren (onder 20 jaar) het goud. Ze werd beide keren op het podium vergezeld door de pas 14-jarige Talitha Sluman, die twee keer brons behaalde. Het cadetten-podium werd volledig bezet door Holland Schermen, want het zilver was voor Lotte Damroff. Lotte behaalde daarna nog eens goud met de degen.

Verder was er nog Rosalie Nijman die in de categorie benjamins (onder 13 jaar) zilver behaalde. Derde plaatsen waren er voor Ashwan Joemrati bij de junioren floret, Jonas Moerbeek bij de cadetten degen en Hedwig Ament bij de pupillen (onder 15 jaar) floret.
Pin It
Bekeken: 1982x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/