Tijdens de Heerhugowaardse kermis werd dinsdag een toost uitgebracht op Robbert van der Steenhoven. De zanger overleed 24 april plotseling op 32-jarige leeftijd. "Hij was altijd op de kermis en nu moeten we hem missen."

Het was een emotioneel moment, vertelt Ad Molenaar aan Dijk en Waard Centraal. Dinsdag liet Molenaar tijdens het 62 biertjes aanrukken in het pand van Marlène. Het hele gezelschap bracht een toost uit op de recent overleden Robbert van der Steenhoven. "Normaal gesproken was Robbert ook altijd bij de kermis en zong hij een aantal liedjes. Het is een groot gemis dat hij er nu niet meer is."

Veel mensen reageerden geschokt op het overlijden van Robbert van der Steenhoven. De Heerhugowaarder overleed plotseling op 24 april. Hij was in de regio een bekende zanger en bracht nummers uit als 'Liefde is het beste medicijn', 'Samen dansen' en 'Laat me dromen'. Ook trad hij regelmatig op in Café Bolle Jan en was hij huiszanger van het Alkmaarse Café 't Hartje en het Waardse Dancing Marlène. De dag voor zijn dood zong hij nog bij de 'Ik hou van Holland-party' in Broek op Langedijk.
Pin It
Bekeken: 8380x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/