Woensdagavond is een supermarkt overvallen op Overstad in Alkmaar. De overvaller nam onder bedreiging van een mes spullen mee uit de schappen. Na zijn vertrek werd de politie gealarmeerd, die een oproep via Burgernet verspreidde. Daarin werd het publiek opgeroepen uit te kijken naar een circa 20-jarige man met een zonnebril, korte zwarte broek en een witte trui. Hij zou in de richting van het Noordhollandsch Kanaal zijn gevlucht.

Kort daarna kon de politie melden dat een verdachte was aangehouden. Het publiek werd via Burgernet bedankt voor het meezoeken.
Pin It
Bekeken: 2609x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/