SV De Rijp sluit zich aan bij een crowdfundactie om mogelijk toch nog het leven te redden van voormalig aanvoerder Wesley Rollman. De 31-jarige Wesley heeft een hersentumor en behandelingen en operaties mochten niet baten. Maar er is nu een nieuw medicijn dat hem misschien wél kan redden. Het is echter duur en wordt niet door zijn verzekering gedekt. SV De Rijp speelt vrijdag 8 juli een jubileumwedstrijd tegen FC Volendam en doneert een kwart van de opbrengst van de kaartverkoop.

Wesley ging naar het ziekenhuis nadat hij te kampen kreeg met aanhoudend ernstige hoofdpijn. Een hersenscan onthulde een tumor met een zeldzame genetische mutatie. En dat terwijl zijn vrouw twaalf weken in verwachting was. Wesley onderging onderzoeken, drie operaties en diverse (radio-) therapieën, maar het mocht helaas niet baten. Onlangs is echter nabij Parijs een behandeling ontwikkeld met een medicijn, dat in 30 procent van de gevallen de ontwikkeling van tumoren zoals die van Wesley blokkeert. Het proces van goedkeuring in Nederland loopt, maar voor nu biedt de verzekering geen enkele vergoeding.

Wesley heeft een crowdfundactie opgezet via whydonate.nl. Het streefbedrag is 80.000 euro. De inzameling verloopt goed, maar hij heeft wel nog ruim 9.000 euro te gaan en mogelijk is straks nog meer nodig. Op de pagina is een mooi verhaal te lezen over hoe Wesley en zijn vrouw op 16 juni in het Franse ziekenhuis waren en hij groen licht kreeg voor de medicatie. Een paar dagen later startte hij zijn eerste kuur.

SV De Rijp speelt op 8 juli vanaf 19:30 uur tegen FC Volendam. Het is de eerste oefenwedstrijd van de kersverse eredivisionist. Kaarten kosten 10 euro en zijn te koop bij Paul van Dijk Financieel Advies aan de Tuingracht 7a tijdens kantooruren en ook nog op maandag 4 juli van 18:30 tot 20:00 uur bij SV De Rijp (contant betalen).

Direct doneren mag natuurlijk ook. Dat kan via whydonate.nl.
Pin It
Bekeken: 2118x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/