Een man dreigde donderdagavond een supermarkt aan de Paardenmarkt in het Alkmaarse centrum te gaan overvallen. Medewerkers alarmeerden de politie. Hij bleek verward en ongewapend. Agenten hebben de man opgepakt.

Dat laat een woordvoerder van de politie aan mediapartner NH Nieuws weten. Er raakte volgens haar niemand gewond. "Iedereen heeft goed gehandeld."

Op en rondom de Paardenmarkt en dus ook bij de Jumbo-supermarkt is al langere tijd overlast. Dit komt onder anderen door een groep thuislozen, die vaak onder invloed van drank en drugs zijn. Het is niet duidelijk of de opgepakte man dit ook was. Ook worden er nog geen uitspraken gedaan over de identiteit van de man. Mogelijk komt vrijdag meer informatie naar buiten.

Vorige maand werd bekend dat - in de strijd tegen overlast - de garage onder het plein wordt gesloten, omdat parkeerders zich niet veilig voelden door bijvoorbeeld slapende mensen of ontlasting.
Pin It
Bekeken: 3427x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/