JCI Alkmaar hield vorige week zondag de tweede editie van het ‘JCI SUP event’. Deelnemers supten vanaf de Schelphoek door de Alkmaarse binnenstad. In totaal legden de 150 deelnemers een route van vier kilometer af. Met deze actie haalden zij 4000 euro op voor drie goede doelen.

De opbrengst was dit jaar bestemd voor de kraamafdeling van het NoordWest Ziekenhuis in Alkmaar, de combinatie KNRM afdeling Egmond/Reddingsbrigade Egmond en het Jeugdfonds sport en Cultuur. De redders in Egmond én het ziekenhuis Noordwest kregen een cheque ter waarde van 1500 euro. Het Jeugdfonds kon 1000 euro op de bankrekening bijschrijven. De cheques werden afgelopen week overhandigd.

JCI Alkmaar is ook bekend als Junior Kamer Alkmaar. De serviceclub bestaat sinds 1965 en maakt onderdeel uit van de Junior Chamber International (JCI).
Pin It
Bekeken: 1598x
https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-gacor-online/ https://e-learninggender.kemenpppa.go.id/slot-gacor-online/ http://elibrary.pipmakassar.ac.id/demo-pg-soft/ http://admperpus.jogjakota.go.id/slot-demo/ https://inlis.pacitankab.go.id/slot-online-gacor/ http://fastekkln.kemenkopmk.go.id/slot-online-gacor/ http://skp.bkpsdm.ketapangkab.go.id/live-draw-hk/ https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/