Het openbaar ministerie wil dat de 26-jarige J. S. uit Alkmaar wordt onderzocht in het Pieter Baan Centrum. Dat bleek maandag in de rechtbank.

De Alkmaarder heeft bekend dat hij in maart zijn eigen huis in brand heeft gestoken en er daarna vandoor is gegaan. Het appartement brandde volledig uit, maar wel kon voorkomen worden dat de brand oversloeg naar andere woningen in het gebouw.

De officier van justitie maakt zich zorgen over de man en wil dat er onderzoek gedaan gaat worden naar zijn geestestoestand. De raadsman van de Alkmaarder is het daar niet mee eens en pleit ervoor dat de zaak in september inhoudelijk wordt behandeld en dat zijn cliënt wordt opgenomen in een psychiatrische kliniek.

De rechtbank maakt dinsdag bekend wat er met de man gaat gebeuren.
Pin It
Bekeken: 1704x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/