De 40-jarige Alkmaarder Jan K. voelt zich eenzaam en wil behandeld worden. Dat kwam maandag naar voren tijdens een niet-inhoudelijke zitting.

Volgens het openbaar ministerie zou de man een andere man in zijn hartsteek hebben gestoken op 1 januari 2022. Het incident vond rond 13:20 uur plaats in een woning aan het Alkmaarse Deurlooplein. Het slachtoffer werd geraakt, maar overleefde. De Alkmaarder ontkent de verdenking. Volgens hem is het slachtoffer zonder zijn toestemming in zijn woning binnengekomen en liep de indringer in het mes.

De verdachte vertelde tijdens de zitting dat hij zich eenzaam voelt. Zijn advocaat vraagt om een schorsing van het voorarrest met als voorwaarde dat de Alkmaarder verplicht wordt opgenomen. De officier van justitie is het daar niet mee eens en wil eerst alle onderzoeken van het NFI over de toedracht van het incident afwachten. De rechtbank maakt dinsdag bekend of K. langer in voorarrest moet blijven.
Pin It
Bekeken: 3082x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/