Burgemeester Anja Schouten mag een koophuis in Alkmaar niet voor drie maanden sluiten. De politie vond op de zolder van de woning spullen voor een wietkwekerij, maar volgens de bestuursrechter is het niet genoeg voor een sluiting.

De bewoner van het pand heeft de zaak aangespannen tegen de beslissing van de burgemeester en krijgt gelijk. Volgens de rechter weegt het belang van de man om in zijn huis te wonen zwaarder dan de noodzaak om het pand zo snel mogelijk te sluiten. Ook vindt de rechter niet dat de openbare orde is verstoord, omdat de wietkwekerij 'niet gebruiksklaar' was.

Het is een flinke tegenvaller voor Schouten, die door de rechter wordt teruggefloten. De man mag voorlopig in zijn huis blijven wonen. Het is niet bekend wat de vervolgstappen van de burgemeester zullen zijn.
Pin It
Bekeken: 2815x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/