Vrijdagavond laat is een bergingswagen door brandstichting verwoest aan de Lorentzstraat in Oudorp. De brandweer werd rond 23:40 uur gebeld, maar de kleine vrachtwagen was bij aankomst allang niet meer te redden.

Later werd dankzij videobeelden van een naastgelegen bedrijf duidelijk wat er was gebeurd. Te zien is hoe twee mannen of jongens om 23:24 uur op de vrachtwagen aflopen en er even omheen lopen. Dan gooien ze een vloeistof tegen de voorkant en steken deze aan. Het vuur laait op en de twee rennen weg. (foto: GLOCALmedia)
Pin It
Bekeken: 2296x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/